X
GO

Nieuws

Aanmelding 2017-2018

Geplaatst op:
Aanmelding 2017-2018

Aanmelden klas 7 (eerste leerjaar)

Vanwege grote belangstelling is aanmelding voor de 7e klas niet meer mogelijk.

Zelfs met een extra 7e klas (brugklas) hebben we onze limiet bereikt van het aantal brugklasleerlingen dat wij kunnen aannemen voor het schooljaar 2017/2018. Met vijf 7e klassen kunnen wij onze kleinschaligheid en kwaliteit vanuit onze signatuur goed borgen.

Brugklasleerlingen die hoopten op een plekje in de tweede of derde ronde moeten wij helaas teleurstellen.

Aanmelding in een hoger leerjaar

Wanneer u uw zoon/dochter wilt aanmelden voor de 8e klas (het 2e leerjaar) of de 9e klas (het 3e leerjaar )* met ingang van het schooljaar 2017-2018 verzoekt de aanname commissie u om het aanmeldingsformulier en het onderwijskundig rapport hier te downloaden.

Het aanmeldingsformulier kunt u zelf invullen en het onderwijskundig rapport dient te worden ingevuld door een vertegenwoordiger van de huidige VO school waar uw zoon/dochter onderwijs volgt. Daarnaast verzoeken wij u om een kopie van de twee meest recente rapporten mee te sturen.

Indien u deze 3 onderdelen tezamen aan ons toezend voor de sluitingsdatum van1 juni 2017 dan kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Eventueel zullen wij u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

De aanmeldingen worden niet behandeld op volgorde van binnenkomst. Indien er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen zullen we loten. U kunt de formulieren per post sturen naar het adres van de school, ter attentie van de aannamecommissie of in-gescand mailen naar aanmelding@svszeist.nl .

Eind juni/begin juli weten we definitief of en hoeveel plaats er zal zijn per leerjaar. U wordt dan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.
 
* na het begin van het derde leerjaar is instroom vanuit niet-vrijeschoolonderwijs niet meer mogelijk.

| Terug

Archief