GO

Nieuws

Open dag en voorlichting

Geplaatst op:
Open dag en voorlichting

Open dag en voorlichting

 

Ondanks de huidige crisissituatie organiseren wij vanzelfsprekend ook dit jaar voorlichting voor leerlingen die belangstelling hebben voor onze school, ouders en leerlingen zijn van harte welkom!

 

Op deze pagina staat een overzicht van de verschillende voorlichtingsactiviteiten. Afhankelijk van de huidige crisissituatie en geldende maatregelen kunnen er aanpassingen worden gedaan, hou daarom onze website goed in de gaten.

 

Ouderavond klas 6 / groep 8

 

Wanneer?

Donderdag 28 januari ('s avonds)

Voor wie?

Voor ouders met een kind in klas 6 of groep 8

Wat?

Op deze avond krijgen ouders algemene informatie over vrijeschoolonderwijs op de Stichtse Vrije School en zijn kunnen zij ons onderwijs ook zelf ervaren.

Hoe?

Indien mogelijk zal deze avond fysiek plaatsvinden op school. Aanmelden zal mogelijk zijn via onze website in januari.

 

Open dag

 

Wanneer?

Zaterdag 30 januari

Voor wie?

Voor kinderen uit klas 6  of groep 8 onder begeleiding

Wat?

Op deze dag kunnen leerlingen en ouders een kijkje nemen in de school en onze leerkrachten ontmoeten.

Hoe?

De open dag zal waarschijnlijk fysiek plaatsvinden op school. Er zal gewerkt worden met tijdsloten en een beperking in de hoeveelheid bezoekers per huishouden. Meer informatie over aanmelden voor de open dag volgt op onze website.

 

Open lesmiddag

 

Wanneer?

Woensdag 3 februari

Voor wie?

Voor kinderen uit klas 6 / groep 8 (zonder begeleiding)

Wat?

Op deze middag kunnen leerlingen proeven van het onderwijs op de Stichtse Vrije School. 

Hoe?

De leerlingen van aangesloten onderbouwen worden uitgenodigd om samen met de klassenleerkracht naar de open lesmiddag te komen. Leerlingen uit het regulier onderwijs zullen zich op de open dag kunnen aanmelden om deel te nemen.

 

Gezien de huidige maatregelen zullen wij minder mensen kunnen ontvangen, daarom hebben wij ervoor gekozen de voorlichting dit jaar alleen open te stellen voor leerlingen uit klas 6 / groep 8. Leerlingen uit klas 5. / groep 7 zijn volgend schooljaar van harte welkom.

 

| Terug

Archief